Zeer fijne ervaring. Heel goed geholpen bij aankoop wagen.  Ook geen opdringerig gedoe zoals bij sommige garages.  Alles zeer vlot verlopen en zeker een aanrader !!!!

Kevin Heymans
aankoop wagen

Zeer vriendelijk ontvangen. Perfecte service. In deze zaak kun je van de grond eten, zo proper. Mijn airco werkt weer als nieuw. Echt een aanrader!!!

J.Geraerts
aircoservice

Ik ben zeer goed geholpen. Ook was de zaakvoerder heel vriendelijk en behulpzaam. Bij het wachten wordt je verwend met een goede tas koffie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Brigitte Bellen
aircoservice

Auto overgelaten aan Bart van BR Euro Trading. Correcte, vlotte en menselijke afhandeling van de zaken. Doe zo verder.

Tristan Zele
verkoop wagen

Zeer tevreden, goed onthaald en vlot geholpen. Dank u.

Guido Hilven
aircoservice

Voor mensen die een mooie en betaalbare wagen zoeken, kan ik zeker BR Euro Trading aanraden. Bart kan jullie ook helpen met allerlei diensten in verband met auto’s, zoals documenten, import, export, enz.

Marco Willems
aankoop wagen

Dank u voor de snelle service Bart!

Wijnen D.
autokeuring

Beste Bart, ik heb 3 jaar geleden een hele mooie auto van je gekocht, ik heb nooit problemen gehad, zeer goede service, beleefd en eerlijk, ik zal zeker mijn volgende auto bij jou kopen.

Ana A. Luisa
aankoop wagen

Beste Bart, bedankt en ook nogmaals bedankt voor de goede service en uw kordate houding tov de autokeuring, met een andere persoon had ik misschien nog extra kosten gehad. Ik zal u zeker aanbevelen waar ik kan.

Patrick Daenen
autokeuring

Voor de tweede keer maken wij gebruik van jouw diensten en ik kan niets anders zeggen dan super snelle service, vriendelijk, eerlijk, correct en beleefd.  Zeker een aanrader voor iedereen die deze eigenschappen waardeert. Dank je wel Bart.

Claire D'Joos
autokeuring

Sinds twee jaar maken wij gebruik van de diensten van BR Euro Trading op het gebied van import, export en douaneformaliteiten. Bart hebben wij leren kennen als iemand die verstand heeft van zaken, zeer flexibel, betrouwbaar en correct is. Daarnaast worden gemaakte afspraken altijd nagekomen. Wij hopen dan ook dat we in de toekomst nog veel mogen samenwerken.

BMW Keram Maastricht – Ron Brouwers

De verkoop was geweldig. Je hebt ons vertrouwen gegeven, we hebben snel gezien dat je serieus was, dus aan deze kant geen zorgen. De aankoop ging heel gemakkelijk, mede dankzij jou. Dankjewel. Vriendelijke groeten.

Adrien Galle
aankoop wagen

Zeer goed en vriendelijk geholpen door de zaakvoerder Bart!  Wagen perfect afgeleverd tip top staat. Nu al 1 jaar in het bezit van de wagen en nog altijd zeer tevreden!! Zeker een AANRADER voor iedereen die een betrouwbare en betaalbare wagen zoekt!!!

Francesco Marchese
aankoop wagen

Top service en snel geholpen!

Tom Scrayen
transport & autokeuring

Super zaak! Perfect geholpen zeer vriendelijk en eerlijk met de juiste service en prijs. Wij gaan zeker terug!!! Zeer goede service en kwaliteit! Ben echt tevreden!

Sven Schoofs
aankoop wagen

Bart is een vlotte en erg behulpzame man die alleen maar kwaliteitswagens verkoopt. Bovendien zijn de wagens ook heel scherp geprijsd! Hij heeft me achteraf nog geholpen aan een hele mooie deal voor een set winterwielen. Rijd nu een maand met de nieuwe wagen rond en ben super tevreden! Zeker een aanrader, ook als je droomwagen niet in zijn showroom staat!

Sander Hendrix
aankoop wagen

Zeer correcte, vriendelijke en professionele verkoper. Heel tevreden over aankoop van het voertuig, een goede aanrader.

S. Van Hoyland
aankoop wagen

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Bart. Een echte aanrader!!! Wagen word in perfecte staat afgeleverd!!

Bianca Mulders
aankoop wagen

Bart is een van de enige eerlijke en vriendelijke handelaars die ik heb leren kennen. Top aankoop gedaan en binnen 1/2 dagen alles geregeld.

Benjamin
aankoop wagen

Bart is een eerlijke en aangename verkoper. De wagens die hij verkoopt zijn allen in nieuw staat en zeer scherp geprijsd. Na de aankoop van onze wagen heeft hij ons aan een set winterbanden geholpen voor ook een zeer voordelige prijs. Zijn showroom is zo proper dat je er van de grond kan eten. We hebben ook nog een attentie gekregen bij het kopen van de set winterbanden…. Kortom… zoek je een prachtige tweedehands wagen moet je zeker bij hem langs gaan !

Karine Tuypens
aankoop wagen

Zeer correcte handelaar, absoluut aan te raden.

Colin R.
aankoop wagen

Super goede en snelle service. Zeer professioneel en betrouwbaar. Prachtige toonzaal met zeer mooie wagens voor een eerlijke prijs. Een echte aanrader!

Enzo Wijnen
aankoop wagen

Ik heb een tijdje geleden een Mini Cooper bij BR Euro Trading gekocht en daarna hebben ik en mijn vriend nog een Renault R12 oldtimer gekocht bij hem en we zijn nog altijd heel content ervan! Ook krijg je hier een super service! Doe zo verder!

Laura
aankoop wagen

Bart is een zeer betrouwbare handelaar! Contact met hem is erg soepel en professioneel.

David V
aankoop wagen

Na 3 jaar in bezit te zijn van mijn Renault Mégane nog altijd super tevreden van de wagen. Doe zo verder Bart!

Andrea A. M.
aankoop wagen

Een betrouwbare en eerlijke verkoper, die met vakbekwaamheid en geduld mee zoekt wat de klant wil. Hebben met de familie al twee wagens bij hem gekocht. De prijs/kwaliteit verhouding is prima! Intussen met grote tevredenheid met deze complete wagen aan ‘t rijden.

Ivo Simons
aankoop wagen

Niets te melden! Perfect!

Gerard Jonathan
aankoop wagen

Heel vriendelijk en correcte verkoper

Van Den Broeck T.
aankoop wagen

Klantvriendelijk, geen 9 tot 5 mentaliteit, knowhow over auto en import / export, doet wat hij belooft.

Heesbeen Rob
aankoop wagen

Super service en niet de typische kenmerken van een verkoop, dus niet opdringerig enz. Ik wil dan ook deze garage aan iedereen aanbevelen.

Jasmine V.
aankoop wagen

Bart heeft een neus voor hot hatches. Ik ben zeer tevreden van zijn service, zeer aangenaam verkoopproces.

Cuypers B
aankoop wagen

Mooie zaak, ordelijk, zeer mooi aanbod aan jonge 2de hands auto’s, …

Lander
aankoop wagen

Eerlijk gezegd erg goed. Dankjewel !!

Fam. Maquet
aankoop wagen

Betrouwbaar, vriendelijk en niet opdringerige verkoper. Zeer goede uitleg over de wagen ! Een aanrader voor iedereen die een zeer goede prijs kwaliteit wagen zoekt.

Luc Vrancken
aankoop wagen
Follow-up, service erg goed!
Vermeiren D.
aankoop wagen

Topservice, Top wagen!

Valdrim A.
aankoop wagen

Schitterende verkoper met passie voor uitstekende auto’s.

Ricardo T
aankoop wagen

Van het eerste contact had ik een goed gevoel bij Bart. We hebben veel vanop afstand geregeld omdat het niet bij mijn deur was maar alle gedeelde en verkregen info was duidelijk en klopte. Alles is heel eerlijk en super vlot verlopen en vol vertrouwen, wat niet onbelangrijk is als u met deze bedragen omgaat. BR Euro Trading is voor mij dan ook een voorbeeld van hoe het zou moeten gaan. Doe zo voort Bart!

Kevin
aankoop wagen

Werkt professioneel en efficient. Vlotte aankoop nieuwe wagen, alles wordt geregeld voor U. Overname oude wagen aan eerlijke en correcte prijs. Heel goede service, zeker aan te raden!

D.V.R.
aankoop wagen
Onze merken

Compared Auto(0) ×

Compare Clear All